Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Aanhanger kopen

Heeft u een nieuwe aanhanger, zoals een bakwagen, nodig en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare partij waar u er een kan kopen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Van Laar Aanhangwagens. Want wat voor aanhangwagen u ook wil kopen, bij ons vindt u de juiste. We bieden aanhangers van de beste merken voor een scherpe prijs, zodat u altijd profiteert van de beste prijs-kwaliteitverhouding. We bieden complete service; u kan bij ons ook terecht voor het onderhoud en de eventuele reparatie van uw aanhangwagen. Bel ons voor vrijblijvend advies; zo gaan we samen op zoek naar de juiste aanhanger.

 

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Gevonden objecten: 23

Verschillende soorten aanhangwagens, zoals een bakwagen te koop

Of u nu een aanhanger nodig hebt voor uw bedrijf of voor particulier gebruik, bij Van Laar Aanhangwagens vindt u de juiste aanhangwagens te koop! We hebben aanhangers waar u mee mag rijden met enkel een rijbewijs B, dus tot 750 kilo. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een geremde bakwagen tot 3,5 ton of een aanhangwagen voorzien van huif. Of heeft u misschien een aanhanger nodig met loofrekken of een laadklep? Of is een kantelbare aanhanger met oprijplaat nodig voor uw situatie? U kunt verschillende soorten aanhangers bij ons kopen, zo kunt u een kipper, motortrailer, plateauwagen of bakwagen kopen, of natuurlijk een van de vele andere aanhangwagens. Wij hebben iedere soort aanhangwagen te koop staan!

Nieuwe aanhangwagen kopen

Wanneer u dus een nieuwe aanhangwagen wilt kopen, gaat u naar Van Laar Aanhangwagens. Wij zijn er voor iedereen die een aanhanger nodig heeft; of dat nu voor zakelijk of particulier gebruik is. Naast “standaard” aanhangers vindt u bij ons ook veel andere soorten, van plateau- tot bakwagen. U kunt elke soort aanhanger bij ons kopen van de merken Anssems, Hulco, Vlemmix, Weytens, BW trailer, Humbaur, Saris, Sirius, Twins Trailers, onderdelen en Alko onderdelen; de beste merken!

Grote en kleine aanhangers, zoals een bakwagen, te koop voor scherpe prijzen

Wij bieden aanhangers van de beste merken te koop aan voor zeer scherpe prijzen. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen werken met de beste aanhangers; veiligheid staat bij ons erg hoog in het vaandel. Zowel grote als kleine aanhangers zijn bij ons te koop. Daarnaast is het ook mogelijk om een aanhanger te leasen of financieren. U weet dan vooraf wat uw maandlasten worden en hoeft niet direct een grote investering te doen. U merkt het al, alles is mogelijk bij Van Laar Aanhangwagens. Neem voor meer informatie contact met ons op!