Airtrailer

De Airtrailer is de enige echte afzinkbare motortrailer – ook wel verlaagbare motortrailer genoemd. Dit brengt veel voordelen met zich mee en op deze pagina leggen we ze allemaal uit. Bij Van Laar Aanhangwagens kunt u altijd voor de beste prijs uw Airtrailer bemachtigen. Lees hier alles over het voordeel van uw motortrailer kopen bij Van Laar Aanhangwagens.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

De voordelen van een Airtrailer

Waar te beginnen? De Airtrailer heeft veel voordelen ten opzichte van andere motortrailers. Dit, omdat het een afzinkbare motortrailer – ofwel verlaagbare motortrailer – betreft. Hierdoor kunt u gemakkelijk en zonder hulp op- en afrijden. Een afzinkbare motortrailer heeft namelijk een zakkende laadvloer. Dat maakt de Airtrailer zeer geschikt voor zwaardere motoren en scootmobielen.

Naast deze voordelen van de verlaagbare motortrailer, brengt een Airtrailer ook nog eens optimaal rijcomfort met zich mee. Dit komt doordat de motortrailer voorzien is van luchtvering, waardoor hij een laag zwaartepunt heeft. Hierdoor is uw voertuig verzekerd van veiligheid en rijdt u zonder horten of stoten over de weg.

Bovendien is de oprijklep van de afzinkbare motortrailer versterkt met twee ribben, waardoor u van extra stevigheid geniet. Tijdens het transport blijft de oprijklep omlaag en staat uw motor veilig en stevig op de trailer.

Ook als u zonder motor op pad bent, kunt u de motortrailer gewoon gebruiken. De oprijklep kunt u eenvoudig sluiten. Dat is het voordeel van het compacte ontwerp van de Airtrailer Mono. Een ander voordeel van deze motortrailer: hij is uitgerust met zwenkwieltjes. Hierdoor kunt u de trailer rechtop zetten en eenvoudig verplaatsen. Zo neemt de Airtrailer Mono minimale opslagruimte in – wel zo handig!

Afzinkbare motortrailer: de specificaties

De Airtrailer heeft een gewicht van slechts 130 kg. Dankzij dit lichte en compacte ontwerp, past deze verlaagbare motortrailer achter iedere personenwagen en camper. Bovendien is de trailer met rijbewijs B te besturen.

De motor aanhanger is voorzien van een aluminium frame en een roestvaststaal as. Het betreft een zeer duurzame trailer; de laadvloer is van aluminium traanplaat en heeft een stalen chassis. De Airtrailer kent geen lage afschrijving en heeft geen onderhoud nodig.

U kunt geruime volume vervoeren met de Airtrailer Mono; de trailer kan een motor tot maximaal 450 kg met een maximale wielbasis van 1.85 meter vervoeren.

De technische specificaties van de verlaagbare motortrailer Airtrailer Mono:

  • Lengte: 2.69 m
  • Breedte: 1.78 m
  • Lengte laadvloer: 2.20 m
  • Verticale hoogte: 2.23 (zonder kogelkoppeling 2.08 m)
  • Eigen gewicht van de Airtrailer Mono: 130 kg
  • Laadgewicht: 470 kg
  • Maximaal totaalgewicht: 600 kg

Waarom kiezen voor een motortrailer bij Van Laar Aanhangwagens?

Een Airtrailer van Van Laar Aanhangwagens voldoet aan de hoogste eisen volgens Europese norm. De Airtrailer Mono is dan ook goedgekeurd door de RWD en is voorzien van een chassisnummer met fabrikantenlabel en typegoedkeuringsnummer, technisch toegestane maximummassa en kogeldruk.
Als u bij ons een motortrailer van dit merk wilt kopen, dan ontvangt u na aankoop een Verklaring typegoedkeuringsgegevens en een Certificate of Conformity (COC-document).
Om u te verzekeren van optimale veiligheid, is de Airtrailer altijd uitgerust met een veiligheidspen. Zo kan de motor aanhanger niet tijdens de reis gaan zakken.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van diverse soorten trailers. Ook als u een andere motortrailer wilt kopen dan de Airtrailer of op zoek bent naar een ander soort aanhanger, dan kunt u bij ons terecht. U vindt bij ons steeds weer nieuwe merken, altijd voor de beste prijs!

Motor aanhanger of motortrailer trailer kopen? Neem contact op

Wilt u een motortrailer van Airtrailer kopen? Dan helpen we u graag! U kunt de Airtrailer bij ons op locatie komen bekijken en als deze u bevalt, kunt u de motortrailer kopen. We zijn van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur beschikbaar (tussen 12.00 en 12.30 uur zijn we gesloten). Op zaterdag zijn we tussen 08.30 en 12.00 uur bereikbaar op onze locatie in Baarle-Nassau.

Voordat u de de Airtrailer in het echt komt bekijken, raden we u aan ons eerst even te bellen. Zo weet u zeker dat u bij ons terecht kunt en dat de Airtrailer beschikbaar is. Ook voor vragen staan we altijd voor u klaar – zowel over de verzinkbare motortrailer van dit merk als voor vragen over onze andere producten. Neem gerust contact met ons op.