Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Sirius aanhangwagens

In het zeer ruime assortiment van Van Laar Aanhangwagens kunt u ook Sirius aanhangwagens vinden. De aanhangers van Sirius zijn stuk voor stuk revolutionair in design, ruimte, veiligheid en gebruiksgemak. Wij van Van Laar Aanhangwagens hebben dan ook enkel Sirius aanhangwagens van hoge kwaliteit. U kunt deze aanhangers kopen of leasen en wij helpen u met plezier de juiste Sirius aanhanger voor uw toepassing te vinden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar +31 6 26 816 033.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Sirius aanhanger van hoge kwaliteit

De aanhangers van Sirius zijn van de hoogste kwaliteit. Sirius heeft de beste, revolutionaire aanhangwagens, het bedrijf noemt zijn aanhangwagens niet voor niets The Next Generation. Sirius Trailers BV heeft al vier generaties lang ervaring in de ontwikkeling en productie van aanhangwagens. Alle aanhangwagens die het bedrijf produceert zijn daarom van de beste kwaliteit.

Sirius gesloten aanhangwagen

Hoewel Sirius bekend staat om zijn uitmuntende paardentrailers, bouwt het merk ook zijn andere aanhangwagens met veel aandacht. Zo heeft het merk een van de beste aanhangwagens met gesloten opbouw. De Sirius Cargo Trailer is een klasse apart en is niet te vergelijken met andere gesloten aanhangwagens op de markt! Deze aanhangers zijn perfect voor het vervoeren van allerlei soorten spullen en producten. Uw spullen blijven in de aanhangwagens mooi schoon en droog en daarbij kunnen de aanhangwagens met een behoorlijk gewicht geladen worden. De laadklep voorzien van een antislipmat die ervoor zorgt dat u de wagen veilig in kunt laden. Ook wanneer het regent of vriest. De trailers zijn gemaakt van kunststof en rvs, waardoor ze stevig zijn en lang mee gaan. Een van de vele opties is de keuze voor een zijdeur, waardoor de wagen multifunctioneel inzetbaar wordt. Perfect voor de wat grotere klussen dus.