Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Aanhangwagen huren

Voor het huren van een aanhanger kunt u bij Van Laar Aanhangwagens terecht. Wij hebben een mooie selectie aan aanhangwagens in de verhuur bv, autotransporters, plateauwagens, bagagewagens, kippers, plateauwagens, autoambulances, machinetransporters, paardentrailers en nog veel meer voor u. Wilt u een aanhangwagen huren, heeft u nog vragen of kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Van Laar Aanhangwagens staat altijd klaar om u van de beste hulp te voorzien.

Verhuur

Aanhangwagen huren? Ook voor het huren van een: Autotransporter - Plateauwagen - Multitransporter - Gesloten aanhangwagen - Bagagewagen - Motortrailer - Bakwagen - Paardentrailer - enz kunt u bij aanhangwagen verhuur Van Laar Aanhangwagens terecht.

Gevonden objecten: 17

Verhuur autoambulances, autotransporters en machinetransporters

Autoambulances worden voornamelijk gebruikt voor het vervoeren van auto’s en bedrijfswagens. Wij hebben altijd een autoambulance te huur die voor u van toepassing is. Ook hebben wij verschillende afmetingen in ons assortiment, van een 1350 kg geremde enkelasser tot een 3500 kg tridem drieasser. Wij hebben machinetransporters van uitstekende kwaliteit voor u klaar staan. Ook voor het vervoer van machines zoals kranen, minigravers of hoogwerkers hebben wij een oplossing in de vorm van onze 400cm x 180cm MachineTransporter met lange laadklep. Onze machinetransporters zijn er speciaal voor gemaakt om zware ladingen te vervoeren. Bel of kom eens langs om de juiste machinetransporter voor u te vinden.
 

Verhuur plateauwagens

Ook voor het huren van plateauwagens kunt u bij ons terecht. Bij al onze plateauwagens kunnen alle borden van de laadbak worden opengeklapt, waardoor u makkelijk toegang hebt tot de laadvloer. Ook hebben al onze plateauwagens een antislip laadvloer, zodat u hier ook bij nat weer goed en veilig op kunt bewegen. Grote lading? Wij hebben ook XL plateauwagens te huur voor u, zodat u zelfs met de meest grote ladingen uit de voeten kunt.
 

Verhuur bagagewagens

Al onze Bagagewagens zijn voorzien van een goed afsluitbare deksel. Zo ligt uw bagage veilig en droog. Wij hebben een grote keus uit verschillende formaten, ook kunt u bij ons kiezen uit een geremde of ongeremde bagagewagen.
 

Verhuur motortrailers en bakwagens

Lekker op vakantie met de motor? Met onze motortrailers van hoge kwaliteit vervoert u gemakkelijk uw motoren of andere tweewielers. Met onze motortrailers zijn geschikt om 2 grote motoren te vervoeren. In ons ruime assortiment zit er altijd wel een motortrailer, die voldoet aan uw wensen, tussen. Van plan om de tuin op te ruimen, moet u langs de milieustraat of gaat u verhuizen? Wij hebben bakwagens (in de volksmond vaak boedelbakken genoemd) te huur van 250 x 130 cm die geschikt zijn voor rijbewijs B. Ook in ons assortiment van bakwagens hebben wij een ruime keuze voor u.
 

Verhuur paardentrailers

Het huren van een paardentrailer is een uitstekende optie voor paardeneigenaren die veilig en comfortabel hun paarden willen vervoeren zonder de noodzaak van een permanente investering. Onze enkele beschikbare paardentrailer is ontworpen om aan de hoogste veiligheids- en comfortstandaarden te voldoen, waarbij elk detail is overwogen om het vervoer voor uw paard zo stressvrij mogelijk te maken. Dit zorgt ervoor dat elk paard de ruimte en het comfort krijgt dat het verdient. Een paardentrailer huren bij Van Laar Aanhangwagens betekent vertrouwen en ondersteuning bij eventuele vragen of problemen. Hierdoor wordt het huren van een paardentrailer een zorgeloze ervaring, zowel voor jou als voor je paard.
 

Meer informatie

Hebt u nog vragen of wilt u graag wat meer informatie over de verschillende soorten aanhangwagens die wij verhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 6 26 816 033 of stuur een mailtje naar info@vanlaaraanhangwagens.nl. Ons team staat altijd voor u klaar en helpt u graag met het maken van de beste keuze.