Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Vlemmix aanhangwagens

Vlemmix is misschien wel een van de nieuwste merken in ons assortiment. In 2006 is Vlemmix gestart met het produceren van aanhangwagens en boottrailers. Natuurlijk vindt u deze machinetransporters ook in het assortiment van Van Laar Aanhangwagens de Vlemmix machinetransporters hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. U kunt er bij ons voor kiezen om de aanhangwagens van Vlemmix te kopen of te leasen; maar net wat goed bij uw situatie past. We helpen u graag met het uitzoeken van de beste aanhangwagen voor uw toepassing, neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 6 26 816 033!

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Vlemmix machinetransporter

Een van de specialisaties van Vlemmix, is de machinetransporter. Wanneer er zware machines vervoerd moeten worden, zijn deze machinetransporters een uitstekende keuze. Ze zijn speciaal gemaakt voor meer stevigheid en gemak en hebben een laadvloerhoogte van slechts 34 centimeter. Standaard worden de machinetransporters van Vlemmix uitgevoerd met een zwaar opklapbaar neuswiel. Ze zijn voorzien van een oprijklep over de gehele breedte, een graafbaksteun en zware bindogen. Onderaan de oprijklep zit extra steun, waardoor er geen extra steunen nodig zijn bij het oprijden. 

Vlemmix aanhangwagens kopen of leasen bij Van Laar Aanhangwagens

Heeft u dus een aanhangwagen of machinetransporter van Vlemmix nodig, dan kunt u daarvoor uitstekend terecht bij J van Laar Trading. U kunt er bij ons voor kiezen om uw Vlemmix machinetransporter te kopen of te leasen. Zo profiteert u van optimale flexibiliteit! Heeft u nog vragen of weet u niet precies welke Vlemmix machinetransporter het beste is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 26 816 033!