Hulco aanhanger kopen

In ons uitgebreide assortiment kunt u ook terecht voor verschillende soorten Hulco aanhangers. Deze aanhangers zijn uitermate geschikt voor de professional en worden dan ook voornamelijk door zakelijke klanten gekocht of geleased. Bij Van Laar Aanhangwagens vindt u deze kwalitatief hoogwaardige Hulco aanhangers in verschillende uitvoeringen. Het is mogelijk om ze te kopen of te leasen en wij helpen u graag de juiste Hulco aanhanger voor uw toepassing te vinden. Neem daarvoor gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 26 816 033.

Hulco aanhangwagens van uitstekende kwaliteit

De aanhangwagens van Hulco Trailers zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en voor verschillende toepassingen. Zo vindt u bij ons altijd wel een Hulco aanhangwagen die uitermate geschikt is voor uw toepassingen. We helpen u dan ook graag met het vinden van de juiste Hulco aanhangwagen waarbij u kunt kiezen uit verschillende soorten.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Hulco Medax 2 of 3 plateauwagen kopen

Hulco Trailers staat voornamelijk bekend om de uitstekende plateauwagens. De Hulco Medax 2 of 3 plateauwagen is misschien wel de meest degelijke plateauwagen op de markt! De Hulco Medax is er van 335cm t/m 611cm als Tandem of Tridemasser. Dit zijn stuk voor stuk sterke en robuuste plateauwagens! Zo is bijvoorbeeld de Hulco Medax 2 3000 en de Hulco Medax 2 3500. Het complete gelaste chassis is opgebouwd uit kokerprofielen. Daarnaast zijn de schoorverbindingen en de grote hoeveelheid dwarsdragers erg sterk waardoor het chassis erg stabiel is. Door de geringe afstand tussen de dwarsdragers is de vloer goed ondersteund. De unieke uittrekkokers aan de voor- en achterzijde zorgen ervoor dat de borden plat gelegd kunnen worden, waardoor u met gemak een langere lading kunt vervoeren. In ons assortiment vindt u onder andere;

  • Medax 2600 2600kg geremde tandemasser
  • Medax 3000 3000kg geremde tandemasser
  • Medax 3500 3500kg geremde tandemasser
  • Medax – 2 tandemasserMedax – 3 tridemMedax – 3 tridemasser
  • Medax – 3 drieasserMedax – 3 drie-asser

Hulco Terrax machinetransporter

Naast Hulco aanhangwagens en plateauwagens, kunt u bij ons ook terecht voor een machinetransporter van dit gerenommeerde merk. De Hulco Terrax machinetransporters zijn uitermate geschikt wanneer u vaak zwaardere machines zoals kranen, minigravers of hoogwerkers moet vervoeren. Deze machinetransporters hebben namelijk een lagere oprijhoogte, waardoor het oprijden makkelijker gaat en het zwaartepunt lager ligt. De Hulco machinetransporters kunnen het hoge gewicht wat bij het vervoeren van een zware machine komt kijken, ook makkelijk dragen.

  • Terrax 1 Terrax 2 Terrax 3Terrax 1 1500 kg geremde enkelasser
  • Terras 1 1800 kg geremde enkelasser
  • Terrax 2600 2600kg geremde tandemasserTerrax 3000 3000kg geremde tandemasser
  • Terrax 3500 3500kg geremde tandemasserTerrax 3500 3500kg tridem-asserTerrax 3500 3500kg drie-asser

Hulco 3 asser machinetransporter

Ook hebben wij Hulco machinetransporters met 3 assen. Er bestaan zowel drieassers als dubbelassers met een laadvermogen van 3,5 ton, maar als u zo’n zwaar gewicht moet vervoeren, is het fijn als u een stevige aanhangwagen hebt. Dat begint bij de assen en bij een drieasser zal het chassis dan ook altijd steviger zijn dan bij een dubbelasser. Dit komt simpelweg door het feit dat de aanhangwagen in dat geval drie assen heeft. Een drieasser machinetransporter is dus een stuk steviger en daarmee ook veiliger dan een dubbelasser.