Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Kipper aanhanger kopen

Bent u op zoek naar een aanhanger met kiepfunctie waarmee u makkelijk uw bulk- en bouwgoederen en tuinafval kunt vervoeren? bij Van Laar Aanhangwagens bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten kipper aanhangers, zodat u altijd de juiste vindt voor uw toepassing. Niet alleen bedrijven, maar ook steeds meer particulieren kiezen ervoor om een praktische kipper aanhanger te kopen!

 

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Hoe werkt een kipper aanhangwagen?

Een kipper aanhangwagen is erg praktisch wanneer u bijvoorbeeld bulk- of bouwgoederen of tuinafval gaat vervoeren. Een kipper aanhangwagen heeft namelijk een laadbak die naar achteren of zowel naar achter als naar de zijkanten gekanteld kan worden. Het kippen (kantelen) van de aanhangwagen gebeurt altijd hydraulisch. Met een elektrische of handmatige pomp wordt de aanhanger omhooggebracht. Hierdoor kunt u makkelijker laden en lossen.

Kipwagen te koop

Het voordeel van een kipwagen is dus dat deze zeer flexibel is. Als u op zoek bent naar een goede kipwagen die te koop staat, vindt u in ons assortiment waar u naar op zoek bent. Of u nu uw huis gaat verbouwen of een kipper aanhanger nodig hebt voor uw bedrijf, bij ons vindt u de juiste kipwagen te koop! Een aanhangwagen kipper kopen gaat bij ons dan ook erg makkelijk. Wij helpen u graag. 

Kipper aanhanger kopen bij Van Laar Aanhangwagens

Heeft u een kipper aanhanger gezien die u graag zou willen kopen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de juiste kipper! U bent van harte welkom op ons adres in Baarle Nassau; bel wel eerst even naar +31 6 26 816 033 voordat u onze kant op komt. Dan bekijken wij of het voor u op voorraad staat. Voor meer informatie kunt u ook altijd via bovenstaand telefoonnummer contact opnemen. Wij helpen u graag verder; zo is het ook mogelijk om de aanhangers zakelijk te leasen!