Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Een goedkope bagagewagen kopen

Bent u op zoek naar een goedkope bagagewagen, dan bent u bij Van Laar Aanhangwagens zeker aan het juiste adres. Bij ons kunt u een bagagewagen kopen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zorgen er altijd voor dat onze bagagewagens goed onderhouden en betrouwbaar zijn. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste bagagewagen aanschaft.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Verschillende soorten bagagewagens

Bagagewagens zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het is natuurlijk volledig afhankelijk van uw wensen hoe groot de bagagewagen moet zijn. Neem telefonisch contact met ons op voor vrijblijvend advies, door te bellen naar +31 6 26 816 033. We adviseren u graag en gaan samen met u op zoek naar de juiste bagagewagen voor uw toepassing. Niet alleen hebben wij verschillende maten in ons aanbod, ook kunt u kiezen uit geremde of ongeremde bagagewagens.

Verhuur van een bagage aanhangwagen

Bij Van Laar Aanhangwagnes kunt u terecht voor de verhuur van een bagage aanhangwagen. Vindt u het een te grote investering om direct een bagage aanhangwagen te kopen of heeft u deze slechts tijdelijk nodig? Dan is het slim om te kiezen voor een bagage aanhangwagen die te huur staat. Bij Van Laar Aanhangwagens kunt u uw bagagewagen huren en voor bedrijven is er de mogelijkheid tot zakelijk leasen. 

Bagagewagen kopen bij Van Laar Aanhangwagens

Wanneer toch liever een eigen bagagewagen hebt, kunt u bij ons natuurlijk ook terecht om er een te kopen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of langskomen bij ons in Baarle Nassau, waar we u graag aan de juiste bagagewagen voor uw toepassing helpen!