Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Gesloten aanhangwagen kopen

Bent u op zoek naar een gesloten aanhanger? Bij Van Laar Aanhangwagens vindt u een ruim assortiment aan gesloten aanhangwagens. In onze collectie vindt u onder andere aanhangwagens met 2 wielen (enkelasser), 4 wielen (tandemasser) en geremde en ongeremde varianten. Een gesloten aanhangwagen met enkelas is makkelijk wendbaar en aanhangwagens met twee assen zijn stabieler. Het is dus maar net welke aanhangwagen het beste bij uw wensen past. Een gesloten aanhangwagen is zeer veelzijdig. Bekijk ons aanbod online of breng een bezoekje aan onze showroom.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Gevonden objecten: 21

Een gesloten aanhangwagen kopen, waar moet u op letten?

Gaat u een gesloten aanhangwagen kopen, dan is het belangrijk om te letten op het laadvermogen en de afmeting van de aanhangwagen. Het is aan te raden om een dichte aanhanger te kopen in een afmeting waarin de meest gebruikte materialen goed vervoerd kunnen worden. Daarnaast is het laadvermogen ook erg belangrijk; het bruto laadvermogen is het laadvermogen inclusief het eigen gewicht van de aanhanger. Het netto laadvermogen is het laadvermogen exclusief het eigen gewicht van de geremde aanhanger. Let daarnaast ook op het maximale treklast van de auto of bus, deze mag namelijk niet overschreden worden. U vindt dit op uw kentekenbewijs. 

Gesloten aanhangwagen van 750, 1200, 1500 en 2500kg

Onze gesloten aanhangwagens zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Doordat wij al jarenlang dealer zijn van aanhangwagens, kunnen wij u uitstekend adviseren over de verschillende afmetingen, merken en toebehoren. Enkele voorbeelden van onze aanhangwagens zijn;

  • Anssems GT 750 750kg ongeremde enkelasser
  • Anssems GTB 1200 1200kg geremde enkelasser
  • Anssems GTT 1500 1500kg geremde tandemasser
  • Anssems GTT 2500 2500kg geremde tandemasser

     

Interesse in een gesloten aanhangwagen met deuren of laadklep? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over gesloten aanhangwagens, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de verschillende aanhangwagens voor uw klus!