Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Boottrailer kopen

Wanneer u een boottrailer wilt kopen, dan bent u bij Van Laar Aanhangwagens aan het juiste adres. We hebben verschillende boottrailers in huis om te kopen, waaronder de Vlemmix boottrailer. We vertellen u graag waar u op moet letten als u een boottrailer wilt kopen en hoe u aan een goedkope boottrailer van topkwaliteit komt. Dat is de service van Van Laar Aanhangwagens; we zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd uw boottrailer koopt en veilig de weg op gaat.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Een boottrailer kopen: waar let u op?

Om te bepalen welke boottrailer geschikt is om te kopen, zijn er een aantal factoren om op te letten, zoals het totale gewicht van de boot en boottrailer. De accessoires, zoals de lichtbalk, boegsteun en kimrollen en de motor mogen daarbij niet vergeten worden. Verder mag het gewicht van de boot zelf niet hoger zijn dan het maximale laadgewicht van de boottrailer. Ook dient u rekening te houden met de lengte van de boot; deze moet kleiner zijn dan de maximale lengte van de boottrailer. Steekt uw boot meer dan 1 meter uit? Dan moet u een markeringsbord voor lange ladingen op de boottrailer plaatsen.

Wat ook niet onbelangrijk is: uw auto dient geschikt te zijn om een boottrailer te kunnen trekken. Dat kunt u bepalen door het maximale trekgewicht van de auto op te tellen bij het gewicht van zowel de boot als de boottrailer. Zo ziet u dat er aardig wat factoren zijn om rekening mee te houden voordat u een geschikte boottrailer kunt kopen. Van Laar Aanhangwagens staat altijd klaar voor advies; neemt u gerust contact met ons op.

Het verschil tussen een enkelasser, dubbelasser en tridemasser

Bij elke aanhangwagen is het belangrijk dat u de juiste aanschaft. Ook wanneer u een boottrailer wilt kopen zijn er verschillende opties. Van Laar Aanhangwagens heeft verschillende boottrailers beschikbaar en gebruikt de termen enkelasser, dubbelasser en tridemasser. Wat betekent dat eigenlijk en wat is het verschil? Dat leggen we u graag uit, zodat u nooit de verkeerde boottrailer zult kopen.

Een boottrailer met enkelasser heeft een laadvermogen van 250 kg tot en met 1800 kg en kan goed gebruikt worden bij kleinere boten. Een dubbelasser, ook wel tandemasser genoemd, kan een boottrailer tot 3500 kg vervoeren en is dankzij de extra ondersteuning prettig om mee te rijden. Daarnaast kunt u bij Van Laar Aanhangwagens een tridemasser boottrailer kopen. Een tridemasser kan ook tot 3500 kg aan laadvermogen vervoeren en kan goed ingezet worden wanneer u grote afstanden af wilt leggen en te maken krijgt met slecht wegdek; een tridemasser is opgewassen tegen allerlei obstakels zoals putten in de weg en drempels.

Boottrailers bij Van Laar Aanhangwagens: altijd voordelig een boottrailer te koop

Een boottrailer kopen heeft veel verschillende voordelen. Zo biedt een boottrailer u de kans om de boot te stallen wanneer u deze niet gebruikt. Een boottrailer voorkomt daardoor dat de boot het hele jaar in het water ligt en u veel tijd en geld kwijt bent aan onderhoud.

Ook biedt een boottrailer u de kans om meer vaarroutes te ontdekken. Door een boottrailer te kopen, rijdt u gemakkelijk naar het buitenland en kunt u genieten van onbekende wateren.

Bij Van Laar Aanhangwagens kunt u boottrailers in verschillende formaten en uitvoeringen kopen. We hebben boottrailers te koop van 6 tot 10 meter en met een laadvermogen van 1350 kg tot en met 3500 kg. Een populaire boottrailer die u bij ons kunt kopen is de Vlemmix boottrailer, die standaard wordt geleverd met kimrollen voor de boottrailer. 

Wanneer u bij Van Laar Aanhangwagens uw boottrailer wilt kopen, dan kan dit in verschillende prijsklassen; u kunt bij ons zowel een goedkope boottrailer kopen als een duurdere aanschaffen. Weet u niet goed welke boottrailer het meest geschikt is voor u, uw boot en uw auto? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Zoekt u een goedkope boottrailer? Neem contact op!

Wilt u een kwalitatief hoogwaardige en goedkope boottrailer kopen? Dan heeft Van Laar Aanhangwagens geheid wat u zoekt! Kom langs, bekijk ons aanbod of stel uw vragen. Om teleurstellingen te voorkomen, doet u er goed aan om ons eerst te bellen. U mag natuurlijk ook uw vragen telefonisch of per e-mail stellen, we staan graag voor u klaar.