Plateauwagen

Bent u op zoek naar een plateauwagen? Bij Van Laar Aanhangwagens bent u dan aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende soorten plateauwagens; er zit er altijd wel een tussen die geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast vindt u bij ons altijd een scherpe prijs en zijn onze plateauwagens van uitstekende kwaliteit. Het is ook mogelijk om uw plateauwagen zakelijk te leasen of te huren! Neem contact met ons op door te bellen naar +31 6 26 816 033. We geven u vrijblijvend advies en gaan graag samen met u op zoek naar de juiste plateauwagen voor uw toepassing.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Gevonden objecten: 16

Verschillende soorten plateau aanhangwagens

Een plateauwagen is in principe een aanhangwagen waarbij de wielen onder de bak zitten. Alle borden van de laadbak kunnen opengeklapt worden waardoor u makkelijk toegang hebt tot de laadvloer die voorzien is van een antisliplaag. De meeste plateau aanhangwagens zijn daarnaast ook voorzien van verzonken bindogen zodat u uw lading gemakkelijk vast kan zetten. Zowel bedrijven als particulieren kiezen steeds vaker voor een plateau aanhangwagen omdat dit simpelweg vele voordelen heeft. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten plateauwagens, zoals geremde enkelassers en drie assers, daarnaast zijn de plateauwagens beschikbaar met huif of loofrekken.

Plateauwagen kopen bij Van Laar Aanhangwagens

Wilt u dus graag een nieuwe plateauwagen kopen, dan doet u dat bij Van Laar Aanhangwagens. Vindt u het kopen van een plateauwagen een te grote investering of heeft u enkel tijdelijk een plateauwagen nodig? Dan kunt u bij ons ook een plateauwagen leasen of huren. Neem contact met ons op of kom langs, dan adviseren we u graag over de juiste plateauwagen voor u!