Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Plateauwagen

Bent u op zoek naar een plateauwagen? Bij Van Laar Aanhangwagens bent u dan aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende soorten plateauwagens; er zit er altijd wel een tussen die geschikt is voor uw toepassing. Daarnaast vindt u bij ons altijd een scherpe prijs en zijn onze plateauwagens van uitstekende kwaliteit. Het is ook mogelijk om uw plateauwagen zakelijk te leasen of te huren! Neem contact met ons op door te bellen naar +31 6 26 816 033. We geven u vrijblijvend advies en gaan graag samen met u op zoek naar de juiste plateauwagen voor uw toepassing.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Gevonden objecten: 16

Verschillende soorten plateau aanhangwagens

Een plateauwagen is in principe een aanhangwagen waarbij de wielen onder de bak zitten. Alle borden van de laadbak kunnen opengeklapt worden waardoor u makkelijk toegang hebt tot de laadvloer die voorzien is van een antisliplaag. De meeste plateau aanhangwagens zijn daarnaast ook voorzien van verzonken bindogen zodat u uw lading gemakkelijk vast kan zetten. Zowel bedrijven als particulieren kiezen steeds vaker voor een plateau aanhangwagen omdat dit simpelweg vele voordelen heeft. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten plateauwagens, zoals geremde enkelassers en drie assers, daarnaast zijn de plateauwagens beschikbaar met huif of loofrekken.

Hoge kwaliteit plateau aanhanger

Wanneer u besluit een plateau aanhanger te kopen, te huren of te leasen bij Van Laar Aanhangwagens, bent u verzekerd van een plateau aanhanger van hoge kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons immers hoog in het vaandel en wij doen er dan ook alles aan om die kwaliteit te garanderen. Zo zorgen we ervoor dat al onze aanhangers regelmatig worden onderhouden en gecontroleerd. U krijgt bij ons dus altijd een plateau aanhanger van hoge kwaliteit waarmee u veilig en gerust de weg op kunt.

Plateauwagen te koop voor een scherpe prijs

Wanneer u een plateauwagen gaat kopen, wilt u in eerste instantie natuurlijk zeker weten dat deze van goede kwaliteit is. Wij verzekeren altijd een uitmuntende kwaliteit. Daarbij wilt u natuurlijk ook zeker weten dat u niet teveel betaald voor de plateauwagen. Een plateauwagen te koop kunt u bij ons dan ook vinden voor een zeer scherpe prijs. Zo kunt u bij ons altijd een plateauwagen van hoge kwaliteit vinden, zonder dat u hier teveel geld aan kwijt bent.

Plateau aanhangwagen kopen, huren of leasen

Wanneer u bij ons op zoek gaat naar een plateau aanhangwagen, kunt u kiezen tussen het kopen, huren en leasen van de plateau aanhangwagen. Wanneer u verwacht veel gebruik te maken van de plateau aanhangwagen, kunt u deze het beste kopen. Wanneer u de plateau aanhangwagen wel wilt kopen, maar het bedrag niet in één keer wilt uitgeven, kunt u het beste kiezen voor leasen. Hebt u de plateau aanhangwagen slechts een enkele keer nodig, dan kunt u deze het beste huren. Wat u ook besluit, het kan bij Van Laar Aanhangwagens!

Plateauwagen kopen bij Van Laar Aanhangwagens

Wilt u dus graag een nieuwe plateauwagen kopen, dan doet u dat bij Van Laar Aanhangwagens. Vindt u het kopen van een plateauwagen een te grote investering of heeft u enkel tijdelijk een plateauwagen nodig? Dan kunt u bij ons ook een plateauwagen leasen of huren. Neem contact met ons op of kom langs, dan adviseren we u graag over de juiste plateauwagen voor u!