Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Saris aanhangers

Bij Van Laar Aanhangwagens kunt u nu ook terecht voor het kopen en leasen van Saris aanhangers. Al sinds jaar en dag is Saris een begrip in aanhangwagens. Al sinds 1959 is dit oer-Hollandse bedrijf een toonaangevende internationale speler, zowel op de zakelijke markt als op die voor particulieren. Dagelijks zijn er overal ter wereld duizenden trouwe gebruikers met hun aanhanger en bijbehorende accessoires onderweg. Bent u op zoek naar een aanhanger van het merk Saris? Bekijk dan de beschikbare aanhangers op deze pagina, of neem contact met ons op door te bellen naar +31 6 26 816 033. We gaan graag samen met u op zoek naar de juiste Saris aanhanger voor uw toepassing!

Saris aanhangers van uitstekende kwaliteit

Aanhangers van Saris zijn van uitstekende kwaliteit. Kwaliteit en veiligheid staan bij dit merk namelijk erg hoog in het vaandel. Dankzij de doordachte constructies, sterke bouwwijze, multifunctionele opbouw, hoogwaardige materialen en uiterst gebruiksvriendelijke bediening, onderscheidt een Saris aanhangwagen zich op vele vlakken. U komt zelden een betrouwbaardere aanhangwagen tegen!

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Kies makkelijk uw Saris kipper

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een kipper van het merk Saris. Bij deze kippers kunt u vertrouwen op dezelfde kwaliteit die u gewend bent van Saris. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld vaak bulk- of bouwgoederen vervoert. Doordat de laadbak naar achteren en/of de zijkanten gekanteld kan worden, wordt het lossen van deze bouwgoederen erg makkelijk. 

Saris plateauwagen

In ons aanbod aan Saris aanhangwagens, vindt u natuurlijk ook plateauwagens van dit ijzersterke merk. Deze plateauwagens hebben de wielen onder de bak zitten en daarnaast kunnen alle borden opengeklapt worden waardoor de laadvloer erg toegankelijk is. Plateauwagens van Saris hebben daarnaast ook verzonken bindogen zodat het makkelijk is om de lading goed vast te zetten en veilig te vervoeren. 

Saris autotransporter, autoambulance, multitransporter of bakwagen

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een goede saris kipper, plateauwagen of bagagewagen, vindt u bij ons ook autotransporters, autoambulances, multitransporters en bakwagens. Allemaal van de vertrouwde kwaliteit die Saris biedt. Het is bij ons mogelijk om een Saris aanhanger te kopen of te leasen. Bij ons profiteert u van scherpe prijzen en persoonlijke service; wij helpen u graag de juiste Saris aanhanger voor uw toepassing te vinden. Neem gerust contact met ons op!