Anssems aanhangwagens

Bij Van Laar Aanhangwagens kunt u ook terecht voor Anssems aanhangers. De aanhangwagens die bij ons beschikbaar zijn kunt u niet alleen kopen, maar ook leasen. Wij hebben een ruim aanbod aan Anssems aanhangers en helpen u graag met het kiezen van de juiste aanhanger. Bent u op zoek naar een Anssems aanhangwagen, kipper, autoambulance, machinetransporter, koelwagen, bagagewagen, multi transporter, plateauwagen of gesloten opbouw tegen een zeer scherpe prijs? Bekijk dan de beschikbare aanhangers op deze pagina, of neem contact met dé Anssems dealer van Nederland op door te bellen naar +31 6 26 816 033. Samen met u gaan we dan op zoek naar de juiste Anssems aanhanger voor u.

Anssems aanhangwagens van uitmuntende kwaliteit

Al sinds de oprichting van Anssems in 1977 richt het bedrijf zich op het ontwikkelen en produceren van breed inzetbare, duurzame aanhangwagens. Alle Anssems aanhangwagens hebben een royale standaard uitvoering, daarnaast zijn er verschillende accessoires beschikbaar die makkelijk op de aanhangwagens te bevestigen zijn. Anssems ontwerpt zijn aanhangwagens zelf en is een echt familiebedrijf, de beste ideeën zijn ontstaan aan de keukentafel in Tilburg. Voor een betrouwbaar product van hoge kwaliteit zit u met een Anssems aanhangwagen zeker goed.

 

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Gevonden objecten: 20

De beste Anssems bagagewagen en gesloten aanhangwagen voor u

De Anssems bagagewagen is beschikbaar in verschillende formaten, waardoor de wagens geschikt zijn voor zowel hobby, werk als vakanties. De wagens zijn onderhoudsvriendelijk, hebben een strak design en de laadruimte is makkelijk en veilig af te sluiten. Dankzij de goede wegligging van de Anssems bagagewagens is de wagen bijzonder prettig om mee te rijden.

Verder hebben wij ook verschillende gesloten aanhangwagens van Anssems. Zo kunt u uw spullen vervoeren, zonder dat ze bloot worden gesteld aan de weersomstandigheden. Wij hebben een ruim assortiment aan gesloten aanhangwagens, zoals een fijne Anssems aanhanger met huif, of een reguliere gesloten aanhangwagen van Anssems.

Anssems kippers en plateau aanhangwagens

In ons ruime aanbod kunt u ook een perfecte Anssems kipper vinden. Wij verkopen Anssems kippers voor iedere gebruiker. Zo is er de budgetvriendelijke kipper en een wat robuustere voor intensief gebruik. Denk verder bijvoorbeeld ook aan de Anssems KSX kipper.

Ook de Anssems plateauwagens in ons assortiment zijn erg veelzijdig. Alle plateauwagens beschikken over een grote, stevige laadvloer. De laadvloer van deze plateauwagens is ook nog eens erg goed bereikbaar, omdat alle borden van de wagen opengeklapt kunnen worden.

Een Anssems bakwagen of multitransporter

Bent u op zoek naar een goede bakwagen of multitransporter van Anssems, dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment aan bakwagens en multitransporters. Zo kunt u bij ons de Anssems MSX 3000 multitransporter vinden en ook de Anssems BSX bakwagen. Bent u benieuwd naar andere type Anssems multitransporters en bakwagens die wij op voorraad hebben? Dan bent u natuurlijk altijd welkom om eens te komen kijken.

Anssems aanhangwagen aanschaffen

Voor het aanschaffen van een Anssems aanhangwagen bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment Anssems aanhangwagens en wij helpen u graag met het uitzoeken van een aanhangwagen die bij u past. Hebt u een mooie aanhangwagen gezien op onze website of wilt u graag eens komen kijken? Schroom dan niet om even te bellen, Van Laar Aanhangwagens staat voor u klaar!