Böckmann aanhangwagen

Böckmann is een bedrijf dat zich sinds 1956 focust op de productie van verschillende aanhangwagens op hoog niveau. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in auto-aanhangwagens. Naar wat voor soort aanhangwagen u ook op zoek bent, met een Böckmann aanhangwagen zit u altijd goed.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

    Geen objecten gevonden. Pas uw zoekopdracht aan.

Gevonden objecten: 0

Een Böckmann machinetransporter, Böckmann gesloten aanhangwagen of Böckmann kipper

Wanneer u zware machines hebt die vervoerd moeten worden, is het niet handig als u steeds een bedrijf in moet huren om u daarbij te helpen. U kunt er dan voor kiezen om een Böckmann machinetransporter aan te schaffen. Ook wanneer u geen machines hoeft te vervoeren, maar andere spullen, kan een aanhangwagen handig zijn. Zo kan een Böckmann kipper handig zijn wanneer u producten moet vervoeren waarbij een bak die om kan kiepen handig is, of kunt u aan de gang met een Böckmann gesloten aanhangwagen als u voor bescherming van uw spullen kiest.

Een Böckmann bakwagen of plateauwagen huren, leasen of kopen?

Bent u op zoek naar een Böckmann aanhangwagen van goede kwaliteit, maar bent u er niet zeker van of u de wagen wilt huren, leasen of kopen? Geen probleem! Bij Van Laar Aanhangwagens kan het allemaal. Of u nu op zoek bent naar een Böckmann TPV, een Böckmann bakwagen, of een Böckmann plateauwagen, wij hebben het juiste exemplaar voor u om te huren, leasen of kopen.

Vragen? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een aanhangwagen van Böckmann of een van onze andere merken? Hebt u nog vragen over een aanhangwagen, of bent u op zoek naar nog wat meer informatie? Aarzel dan zeker niet om even contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over onze aanhangwagens en onze diensten en helpen u dan ook graag verder.