+31 6 26 816 033 Info@jvanlaartrading.nl

Böckmann aanhangwagen

Böckmann is een bedrijf dat zich sinds 1956 focust op de productie van verschillende aanhangwagens op hoog niveau. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in auto-aanhangwagens en paardenvervoer en is inmiddels uitgegroeid tot een van de leidende bedrijven in de handel van paardentrailers. Naar wat voor soort aanhangwagen u ook op zoek bent, met een Böckmann aanhangwagen zit u altijd goed.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

    Geen objecten gevonden. Pas uw zoekopdracht aan.

Gevonden objecten: 0

Een Böckmann machinetransporter, Böckmann gesloten aanhangwagen of Böckmann kipper

Wanneer u zware machines hebt die vervoerd moeten worden, is het niet handig als u steeds een bedrijf in moet huren om u daarbij te helpen. U kunt er dan voor kiezen om een Böckmann machinetransporter aan te schaffen. Ook wanneer u geen machines hoeft te vervoeren, maar andere spullen, kan een aanhangwagen handig zijn. Zo kan een Böckmann kipper handig zijn wanneer u producten moet vervoeren waarbij een bak die om kan kiepen handig is, of kunt u aan de gang met een Böckmann gesloten aanhangwagen als u voor bescherming van uw spullen kiest.

Een Böckmann paardentrailer of Böckmann veewagen

Böckmann staat onder andere bekend om zijn paardentrailers van uitzonderlijke kwaliteit. De trailers voldoen altijd aan de nieuwste veiligheidseisen, zijn duurzaam en makkelijk in onderhoud. Daarbij zijn er ook trailers met zadelkamer, waardoor u gemakkelijk al uw spullen mee kunt vervoeren. Ook wanneer u geen paarden hebt, maar wel andere dieren, kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk ook prachtige Böckmann veewagens.

Een Böckmann bakwagen of plateauwagen huren, leasen of kopen?

Bent u op zoek naar een Böckmann aanhangwagen van goede kwaliteit, maar bent u er niet zeker van of u de wagen wilt huren, leasen of kopen? Geen probleem! Bij Van Laar Aanhangwagens kan het allemaal. Of u nu op zoek bent naar een Böckmann TPV, een Böckmann bakwagen, of een Böckmann plateauwagen, wij hebben het juiste exemplaar voor u om te huren, leasen of kopen.

Vragen? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een aanhangwagen van Böckmann of een van onze andere merken? Hebt u nog vragen over een aanhangwagen, of bent u op zoek naar nog wat meer informatie? Aarzel dan zeker niet om even contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over onze aanhangwagens en onze diensten en helpen u dan ook graag verder.