Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

 Aanhangwagens van BW Trailers

Ook voor producten van BW Trailers kunt u bij Van Laar Aanhangwagens terecht. Wij hebben een ruim aanbod aan BW Trailers aanhangwagens. Dit zijn stuk voor stuk goedkope aanhangers van topkwaliteit. Onze aanhangwagens zijn allemaal voorzien van Alko torsie assen en worden geleverd met het verplichte COC attest. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een kipper, autoambulance, machinetransporter, koelwagen, bagagewagen, multi transporter, plateauwagen of gesloten opbouw. Wij verkopen deze wagens tegen een scherpe prijs. Zowel onze enkelassers en tandemassers zijn altijd geschikt voor het standaard B rijbewijs. Of u nu een open, of gesloten aanhangwagen, of een geremde of ongeremde aanhangwagen, koopt, met een aanhangwagen van Van Laar Aanhangwagens kunt u altijd veilig op pad. Wilt u meer weten over onze aanhangwagens of graag een afspraak maken? Bel dan naar +31 6 26 816 033 en neem contact met ons op.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Gevonden objecten: 18

BW Trailers aanhangwagens van hoge kwaliteit

Sinds 1999 is BW Trailers gespecialiseerd in het produceren van aanhangwagens van een hoge kwaliteit. Het bedrijf produceert zowel geremde als ongeremde aanhangwagens tot 3500 kilogram. Alle aanhangers van BW Trailers hebben een stevige standaard uitvoering. De kwaliteit van de wagens staat bij het bedrijf hoog in het vaandel en deze worden dan ook met grote zorgvuldigheid geproduceerd. 

De beste BW Trailers kippers en aanhangwagens voor u

Wij hebben verschillende kippers in ons brede aanbod van BW Trailers aanhangwagens. Wij hebben verschillende kippers, voor verschillende soorten gebruikers. Zo hebben wij een budgetvriendelijke kipper, of juist een wat stevigere voor intensief gebruik. 

Waar u uw kipper of aanhangwagen ook voor wilt gebruiken, wij hebben de beste variant voor u. Twijfelt u over wat voor soort aanhangwagen u nodig hebt? Wij geven u graag advies over de beste aanhangwagen voor uw doeleinden.

De prijzen van BW Trailers aanhangwagens

Omdat we ook voor verschillende soorten gebruikers een aanhangwagen hebben, hebben we deze ook in verschillende prijsklassen. Wat uw budget ook is, bij ons kunt u terecht voor een kwalitatief goede aanhangwagen.