Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Schaftkeet kopen

Een schaftkeet is een tijdelijke en verplaatsbare huisvesting voor bijvoorbeeld bouwvakkers op de bouwplaats. Hier kunnen de werknemers in de pauze even rusten en lunchen. Een schaftkeet wordt ook wel een bouwkeet of schaftwagen genoemd. Bent u op zoek naar een schaftkeet? Wij van Van Laar Aanhangwagens hebben de juiste voor u in ons assortiment!

Hoge kwaliteit schaftwagen te koop

Wanneer u bij Van Laar Aanhangwagens een schaftkeet besluit te kopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. Wij verkopen namelijk de beste schaftwagens van de hoogste kwaliteit. Geen wagen wordt bij ons verkocht zonder dat we deze eerst grondig controleren. We verkopen onze wagens dan ook altijd in zeer nette staat. Zo kunt u direct met uw schaftwagen aan de slag.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Alle voordelen van onze bouwkeet

Wanneer u een bouwkeet bij ons koopt, is deze standaard uitgerust met behoorlijk wat specificaties. Zo zorgen we ervoor dat u aan niets te kort komt. Onze schaftwagens zijn aan de onderzijde voorzien van een netspanning aansluiting, zodat u voldoende toegang tot elektriciteit hebt. Verder zijn onze schaftwagens standaard uitgerust met:

– 100% gladde wanden, dus zeer goed te bestickeren
– Lunch / vergaderruimte
– Aparte magazijnruimte met eigen toegang
– Stalen opstap met gripprofiel
– Raam met ventilatiestand
– Binnenverlichting met LED-lampen
– Kachel (1500 watt)
– Uitdraaisteun op elke hoek (4 stuks)
– Duurzaam polyester dak
– Wanden van geïsoleerde sandwichpanelen
– 185/60R12 Wielen

Een schaftwagen leasen

Bent u op zoek naar een goede schaftwagen, maar bent u er nog niet klaar voor om er een te kopen? Dan kunt u bij Van Laar Aanhangwagens ook een schaftkeet leasen! Een aankoop kan een behoorlijke investeging zijn en wij begrijpen dat leasen soms een betere optie is. De betaling van de schaftwagen kunt u zo over een langere periode uitstrekken, terwijl u gewoon gebruik kunt maken van de schaftwagen. 

Een Anssems schaftwagen kopen

Wij hebben verschillende merken schaftwagens van hoge kwaliteit, maar de schaftwagens van Anssems steken erbovenuit. De Anssems PTS schaftwagens zijn uitgerust met een kunststof dak, kachel en onderhoudsvriendelijke wanden. Aan de voorzijde bevindt zich het magazijn met een eigen toegangsdeur. Het sterke PTS chassis is volbad gegalvaniseerd en voorzien van A-kwaliteit as en oplooprem.

De Anssems PTS Schaftwagens zijn geschikt als verblijfsruimte voor lunch of overleg op locatie en heeft een aparte afsluitbare opslagruimte. De PTS is een onderhoudsarme en duurzame aanhangwagen die tegen een stootje kan compleet met stroomvoorziening en verwarming.

Neem contact met ons op!

Denkt u eraan om een schaftkeet of een andere aanhangwagen te kopen, te leasen of te huren, maar heeft u nog wat vragen of bent u nog op zoek naar wat meer informatie over de aanhangwagen? Neem dan gerust even contact met ons op, wij vertellen u graag alles over onze aanhangwagens.