Bezorgservice mogelijk
Scherpste prijzen van NL
Erkend dealer van diverse topmerken

Foodtrailer of marktwagen kopen

Staat u vaak op markten, of foodfestivals en hebt u hier een speciale aanhangwagen nodig? Dan kunt u goed terecht bij Van Laar Trading. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende verkoopwagens, marktwagens en foodtrailers. Zo vindt u altijd de juiste wagen voor uw toepassing.

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

    Geen objecten gevonden. Pas uw zoekopdracht aan.

Gevonden objecten: 0

Een foodtrailer, marktwagen, of verkoopwagen aanschaffen

Wanneer u een foodtrailer, marktwagen, of verkoopwagen wilt aanschaffen, bent u bij Van Laar Aanhangwagens aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten wagens in een zeer mooie, degelijke uitvoering. Natuurlijk is het aanschaffen van een verkoopwagen niet iets dat u dagelijks doet. Dat begrijpen wij maar al te goed en wij staan dan ook altijd voor u klaar om u te informeren en te adviseren. Wilt u wat extra informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.

Wagens van hoge kwaliteit

Onze foodtrucks, marktwagens en verkoopwagens zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Daarbij hebben al onze wagens een leuk en uniek design. De wagens zijn gemakkelijk te bestickeren en in te delen, zodat u de wagen helemaal naar uw wens kunt gebruiken. Daarbij hebben onze wagens een verkoopklep zowel aan de achterkant, als aan de rechterzijde. 

 

De wagens hebben een elektriciteitsaansluiting, zodat u kunt koken, bakken, of koelen, ook beschikken ze over een luxe binnenverlichting. Om ervoor te zorgen dat uw wagen veilig en stabiel staat, hebben de wagens vier uitdraaibare steunpoten onder de trailer.

De marktwagen, verkoopwagen, of foodtrailer leasen

Bij Van Laar Trading hebt u ook de mogelijkheid om een marktwagen, verkoopwagen, of foodtrailer te leasen. Hebt u bijvoorbeeld een restaurant, maar bent u gevraagd om op een festival een foodtruck te verzorgen? Dan kunt u bij ons de perfecte foodtruck leasen. Ook wanneer het aanschaffen van een foodtrailer, marktwagen, of verkoopwagen momenteel nog een te grote uitgave is, is leasen een goede optie. U betaald zo maandelijks een kleiner bedrag, waarna u na een bepaalde tijd het koopbedrag hebt afbetaald en de wagen alsnog uw eigendom wordt.