Weytens aanhangwagens

Bij Van Laar Aanhangwagensg kunt u terecht voor de kwalitatief hoogwaardige aanhangwagens van Weytens.In ons ruime aanbod aanhangwagens voor het standaard B rijbewijs vindt u veel verschillende soorten/afmetingen Weytens aanhangwagens, bagagewagen, plateauwagen, kipper deze deze kunnen wij eventueel voorzien van loofrekken.
We gaan graag samen met u op zoek naar de juiste Weytens aanhanger. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 26 816 033!

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

De uitstekende kwaliteit van een Weytens aanhanger

In 1983 richtte Luc Weytens een bedrijf op in het fabriceren van aanhangwagens en torsie-assen. Hij tekende, ontwierp en produceerde deze aanhangwagens zelf vanuit zijn eigen expertise. De aanhangwagens zijn gemaakt met de beste materialen en verbindingen, om klanten optimale kwaliteit te kunnen bieden. Weytens-Intertrailer is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Belgische bedrijven op het gebied van aanhangwagens. 

Weytens plateauwagens, bakwagens en bagagewagens

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor aanhangwagens van Weytens, maar ook voor bakwagens, bagagewagens en plateauwagens. Zo vindt u altijd wel een aanhanger van Weytens die geschikt is voor uw gebruik, waarbij u er vanuit kan gaan dat deze van uitstekende kwaliteit zijn en ze jarenlang meegaan. 

Weytens aanhangwagens kopen bij Van Laar Aanhangwagens

Wilt u graag een Weytens aanhanger, plateauwagen of andere aanhangwagen kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs! Wij helpen u graag aan een goede aanhangwagen.