Weytens aanhangwagens

Bij Van Laar Aanhangwagensg kunt u terecht voor de kwalitatief hoogwaardige aanhangwagens van Weytens.In ons ruime aanbod aanhangwagens voor het standaard B rijbewijs vindt u veel verschillende soorten/afmetingen Weytens aanhangwagens, bagagewagen, plateauwagen, kipper deze deze kunnen wij eventueel voorzien van loofrekken.
We gaan graag samen met u op zoek naar de juiste Weytens aanhanger. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 26 816 033!

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

De uitstekende kwaliteit van een Weytens aanhanger

In 1983 richtte Luc Weytens een bedrijf op in het fabriceren van aanhangwagens en torsie-assen. Hij tekende, ontwierp en produceerde deze aanhangwagens zelf vanuit zijn eigen expertise. De aanhangwagens zijn gemaakt met de beste materialen en verbindingen, om klanten optimale kwaliteit te kunnen bieden. Weytens-Intertrailer is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Belgische bedrijven op het gebied van aanhangwagens. 

De nieuwe naam van Weytens: VDM trailer of VDM aanhangwagens

In 2022 veranderde Weytens van eigenaar waardoor de naam van de aanhangwagens nu niet altijd even duidelijk is. Ze worden op veel plekken namelijk nog Weytens genoemd, maar officieel is het merk nu van VDM. Wanneer u nu een Weytens aanhangwagen wilt kopen, koopt u dus een VDM trailer of een VDM aanhangwagen.  

Weytens plateauwagens, bakwagens en bagagewagens

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor aanhangwagens van Weytens of VDM, maar ook voor bakwagens, bagagewagens en plateauwagens. Zo vindt u altijd wel een aanhanger van Weytens die geschikt is voor uw gebruik, waarbij u er vanuit kan gaan dat deze van uitstekende kwaliteit zijn en ze jarenlang meegaan. 

Weytens aanhangwagens kopen bij Van Laar Aanhangwagens

Wilt u graag een Weytens of VDM aanhanger, plateauwagen of andere aanhangwagen kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs! Wij helpen u graag aan een goede aanhangwagen.