Autoambulance

In het ruime assortiment van Van Laar Aanhangwagens kunt u ook terecht voor een autoambulance. Deze worden voornamelijk gebruikt voor het transporteren van auto’s en bedrijfswagens en worden dus voornamelijk gebruikt door autohandelaren. Wij bieden verschillende soorten merken autoambulances aan, zodat u altijd de juiste autoambulance voor uw toepassing kunt kopen. Ook vindt u bij ons verschillende afmetingen, vanaf 1350 kg geremde enkel asser tot een 3500 kg tridem drie asser. Neem contact op voor vrijblijvend advies, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de juiste autoambulance!

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Autoambulances te koop in verschillende uitvoeringen

Met onze autoambulances is het zeer makkelijk om een auto te vervoeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de kantelbare autoambulance waarbij de laadbak hydraulisch wordt gekanteld. Hierdoor wordt de oprijhoek minimaal en is het in veel gevallen niet eens meer nodig om een oprijplaat te gebruiken. U kunt ook kiezen tussen autoambulances met wielen onder de bak of autoambulances met wielen naast de bak. Kiest u voor een autoambulance moet wielen naast de bak, dan is de laadvloerhoogte en de oprijhoek natuurlijk lager. 

Autotransporter te koop bij Van Laar Aanhangwagens

Een autoambulance wordt ook wel autotransporter genoemd. Wilt u graag een nieuwe autotransporter kopen of bent u druk op zoek naar een autotransporter die aan uw eisen voldoet en te koop staat? Op onze website vindt u de verschillende autotransporters die nu te koop staan, maar ook wanneer u op zoek bent naar iets speciaals kunt u contact met ons opnemen. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de juiste autotransporter! Het is ook mogelijk om uw autotransporter zakelijk te leasen of te huren. U bent ook van harte welkom in onze vestiging in Baarle Nassau. Bel voordat u langskomt naar +31 6 26 816 033.