Autoambulance kopen

In het ruime assortiment van Van Laar Aanhangwagens kunt u ook terecht om een autoambulance of autotransporter te kopen. Deze worden voornamelijk gebruikt voor het transporteren van auto’s en bedrijfswagens en worden dus voornamelijk gebruikt door autohandelaren. Wij bieden verschillende soorten merken autoambulance aanhangers en autotransporter aanhangers aan, zodat u altijd de juiste autoambulance voor uw toepassing kunt kopen. Ook vindt u bij ons verschillende afmetingen, vanaf 1350 kg geremde enkel asser tot een 3500 kg tridem drie asser. Neem contact op voor vrijblijvend advies, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de juiste autoambulance!

Aanbod

Nieuwe en gebruikte aanhangwagens kopen zoals Anssems - Hulco - Saris - Humbaur - Plateauwagen - Bakwagen - Bagagewagen - Gesloten aanhangwagen - etc.

Autoambulances te koop in verschillende uitvoeringen

Met de autoambulances van Van Laar Aanhangwagens is het zeer makkelijk om een auto te vervoeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de kantelbare autoambulance aanhanger waarbij de laadbak hydraulisch wordt gekanteld. Hierdoor wordt de oprijhoek minimaal en is het in veel gevallen niet eens meer nodig om een oprijplaat te gebruiken. U kunt ook kiezen tussen autoambulances met wielen onder de bak of autoambulances met wielen naast de bak. Kiest u voor een autoambulance aanhanger of autotransporter aanhanger met wielen naast de bak, dan is de laadvloerhoogte en de oprijhoek natuurlijk lager.

Te koop: autotransporter aanhanger of autoambulance aanhanger

Een autoambulance wordt ook wel autotransporter genoemd. Wanneer u een autotransporter wilt kopen en op zoek bent naar een autotransporter aanhanger, of autoambulance aanhanger, kunt u zeker bij Van Laar Aanhangwagens terecht. U kunt bij ons verschillende soorten autoambulances en autotransporters kopen, huren of leasen. Zo hebt u altijd het juiste type autotransporter bij de hand en weet u zeker dat u de juiste autoambulance kunt vinden.

Een autoambulance kopen voor een scherpe prijs

Wat voor aanhangwagen u ook bij ons koopt, u kunt altijd rekenen op een hoge kwaliteit. Wilt u een autoambulance kopen, dan krijgt u niet alleen te maken met een hoge kwaliteit, maar ook met een scherpe prijs. Wij verkopen altijd aanhangwagens die in zeer goede staat zijn en altijd voor een eerlijke prijs. Zo zorgen we ervoor dat u echte de best mogelijke autoambulance aanschaft en weet u zeker dat u niet te veel betaald.

Autotransporter te koop bij Van Laar Aanhangwagens

Wilt u graag een nieuwe autotransporter kopen of bent u druk op zoek naar een autotransporter aanhanger die aan uw eisen voldoet en te koop staat? Op onze website vindt u de verschillende autotransporters die nu te koop staan, maar ook wanneer u op zoek bent naar iets speciaals kunt u contact met ons opnemen. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de juiste autotransporter! Het is ook mogelijk om uw autotransporter zakelijk te leasen of te huren. U bent ook van harte welkom in onze vestiging in Baarle Nassau. Bel voordat u langskomt naar +31 6 26 816 033.